Over Ons

Over ons

 

Wij zijn John en Bettina

Het begon als een geintje we hadden een dodge challinger 1972.

we waren het beu om over blablabla pk s te praten en hebben ons ingeschreven bij “explosion dragrace vereniging”. In de klasse street machine en reden op de 1/4 mile 13.2, eenmaal geproeft van de sfeer en de race ben je al snel verslaafd en wil je alleen maar harder. Nadat we de challinger verkocht hadden omdat we iets anders wilden kwamen we uit in friesland daar stond een mooie Chevy belair 1955 in two ten kleuren baby blauw met wit.

Daar hebben we het een en het ander aan gemoderniseerd en zijn we weer gaan racen en reden we 1/4 mile 12.05 mee en daarmee de [2008] drachten finals gewonnen.

Dit was echt super dik en verlangde naar een nog snellere auto [zowaar dat het ook zonde was van de straat auto] zijn we op zoek gegaan naar een andere auto. na veel kijken op race sites en mailen naar amerika zijn we in zweden terecht gekomen daar stond de blackberryboogie en waren op slag verliefd. Na vele malen mailen en bellen [omkopen met scrobbelaar] hebben we de stoute schoenen aangetrokken zijn naar zweden gereden met een autoambulance achter de auto.

Daar aangekomen was de beslissing zo genomen “die gaat mee naar Nederland” na een trip van nog geen 24 uur stond de auto thuis, zonder motor en zonder bak want dat was er niet bij en dacht daar komen we ook wel weer aan. na enkele weken zoeken en mailen kwamen we in Engeland uit bij jeff bull racing. Die had de reher morrison 555 te koop. Na enkele telefoontjes hebben we besloten om de motor van dicht bij te bekijken, dit alles zag er fris en fruitig uit, dus de reis naar engeland was niet voor niks geweest.

Zo hadden we nu ook motor en bak

En konden we toch nog gaan racen in juni 2009

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *